IMOBILIAR EXPERT GRUP SRL

Compania IMOBILIAR EXPERT GRUP SRL a fost infiintata in 1999 si s-a dezvoltat constant  în domeniul imobiliar din Republica Moldova .

Managementul companiei mentine in timp valorile morale si etica in conduita sa cu partenerii si clientii mai presus de cotatiile de piata, oferind stabilitate si professionalism.

IMOBILIAR EXPERT GRUP SRL va pune la dispozitie o gama variata de servicii in domeniu imobiliar: 

CONSULTANTA

Serviciile de consultanta ale companiei e adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii, dezvoltatori, investitori, institutii in vederea perfectarii actelor pentru vinzare, cumpararea, schimb, chirie a bunurilor imobiliare (servicii cadastrale,  notariale, extrase, certificat fiscal s.a.); La fel compania ofera consultanta in vederea comansarii, divizarii, schimbarii destinatie terenurilor, trecerea din fond locativ in comercial a imobilelor s.a. 

EVALUARI 

Apeland la CENTRUL DE EVALUARI IMOBILIARE  al companiei beneficiati de rapoarte de evaluare pentru bunuri mobile si imobile precum si pentru evaluarea intreprinderii, intocmite de personal specializat si acreditat.

BROKERAJ

Echipa de brokeri a companiei va asigura intermedierea si consultanta profesionista pentru tranzactionarea proprietatilor din toate segmentele imobiliare: vinzare, cumpararea, chirie, a bunurilor imobiliare ( apartamente, case,  spatii de birouri, comerciale, industriale, terenuri s.a.);

MARKETING SI PROMOVARE

IMOBILIAR EXPERT GRUP asigura solutii integrate de marketing si promovare pentru proprietati, investitii si proiecte imobiliare. De asemenea, punem la dispozitie toate mijloacele si datele necesare consilierii si reprezentarii clientilor la standarde profesionale;

Citit 3558 ori Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 13:47